Katalógusaink:
DentechBT H-4031 Debrecen Balmazújvárosi Str. 10.
Társaságunk 1992. április 24-én alakult DENTECH Fogászati és Fogtechnikai Muszergyártó és Kereskedelmi Betéti Társaság néven fogászati és fogtechnikai kézimuszerek gyártására.

A társaság alakításának és tevékenységének alapjait ugyanezen a szakterületen szerzett többéves egyéni vállalkozói tapasztalat biztosította.

A Dentech Bt. jelentos tokeemelés mellett, változatlan tulajdonosi körrel, 2016. október 1.-vel KFT-vé alakult át.

Jogutód cég: MEDI-DENTECH Kft.


A fogászat, fogtechnika területén használt eszközök széles választékát kínáljuk.

Gyártmányaink skálája folyamatosan bovül, több mint 500 féle terméket gyártunk a fenti két szakterület számára.

Kínálatunkat bovíti a mikro-sebészeti eszközök, és a manikur, - pedikureszközök gyártása.

Termékeink kizárólag rozsdamentes acélból készülnek.

A gyártáshoz használt anyagminoségek edzett termékek esetében ( WNr 1,4021, 1,4034, 1.4024 ). Edzést nem igénylo termékek esetében ( WNr 4016, 4301, 4303, 4401 ).


Termékeink gyártásához az alapanyagot, és a félkész-terméket az EU-országokból, azon belül foként Németországból szerezzük be.

Ez biztosítja, hogy késztermékeink formai kialakításban, korrózióállóságban, felhasználhatóságban egyaránt kielégítik a hazai, és a Nyugat-Európai követelményeket.


A muszereket elsosorban matt kivitelben készítjük, de igény szerint tükörfényes felülettel is gyártjuk. A matt felület kétféle kivitelben szaténkoronggal, vagy üveggyöngyfújással készülhet.


Az EN DIN ISO 9001:2001 szerinti minoségbiztosítási rendszer tanúsítása 2001. november hónapjában történt, valamint az orvostechnikai eszközökrol szóló 93/42/EGK direktíva szerinti CE regisztrációval rendelkezünk.


Garancia: A MEDI-DENTECH Kft. neve alatt forgalmazott termékekre 5 év garanciát vállalunk, anyagból, és megmunkálásból eredo hibákra.

Amennyiben bizonyítást nyer, hogy a rendeltetésszeru használat mellet keletkezett hiba visszavezetheto az alapanyagra, vagy megmunkálási hiányosságra, úgy a terméket díjtalanul javítjuk, vagy cseréljük garanciaidon belül.

Dental Instrument Manufactuer & Trade Deposit Co.
Product of Hungary
Fogászati és Fogtechnikai Muszergyártó és Keresdkedelmi BT
ABOUT US